Terms and conditions

Priser

Alle priser er ink. moms og i danske kroner (DKK), hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser ekskl. Færøerne og Grønland.
Måneurt har til enhver tid ret til at ændre sine priser/prislister. Med mindre anden aftale træffes, finder salg sted i henhold til den prisliste, som er gældende på ordrebekræftelsens dato. Prisangivelser sker under forbehold for strejke, lock-out og andre forhold, som Måneurt ikke selv er herre over.

Betaling

For private kunder betales der via Mobile Pay, Visa, Paypal som fremgår af hjemmesiden.

Levering og fragt

Ordrer ekspederes normalt samme eller næste hverdag (ekskl. lør-, søn- og helligdage).
Alle vareforsendelser tillægges et fragtgebyr. Beløbet fremgår på ordrebekræftelsen/faktura, når ordren er behandlet.
Pakker sendes med fragtfirma eller DAO. Rettidig levering forudsætter at fragtfirmaet eller DAO overholder levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos disse, vil dette tilsvarende forsinket leverancen.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret for private eller erhvervsdrivende.
Hvis der er fejl i produktet kan det ombyttes til ny

Privat politik

For at handle hos Måneurt skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger kun dette i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse samt en update pr. email, når din ordre er sendt.
Vi videregiver aldrig dine informationer til en tredje part og deler aldrig dine data andetsteds.
Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.Vi bruger ikke dine oplysninger til at sende dig reklamer eller lignende.