Sale!

Chaga

kr. 99,00 kr. 99,00

Chaga – Birke-spejlporesvamp

30g for 120 kr

Only 2 left in stock


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/maaneurt.dk/public_html/wp-content/plugins/woo-conditional-discount-rules-for-checkout/public/class-woocommerce-dynamic-pricing-and-discount-public.php on line 1323
SKU: 17878 Category:

Description

Birke-spejlporesvampen, populært kendt som Chaga, er en medicinsvamp, som har været brugt i folkemedicin siden det 16. århundrede. Den er rig på antioxidanter, og måske bedst kendt for at regulerer og styrke immunforsvarets evne til at håndtere indefra – og udefrakommende stressfaktorer. Den går under betegnelsen adaptogen, hvilket vil sige at den hjælper kroppen med at balancere hormonbalance og energiproduktion.  Chaga har en anti-viral og inflammationsmodulerende indvirkening på systemet, bla. ved at styrke organernes evne til at skille sig af med skadelig kemi, og binde frie radikaler.

Den har en kølende, beroligende og jordbunden energi, og er derfor god til at skabe jordforbindelse.

Te af Chaga:

En par klumper svampe koges i vand ca. 60 – 90 minutter

Klumperne kan bruges flere gange. Første gang bliver drikken næsten sort, derefter bliver den gradvis lysere. Brug dem så længe du syntes det giver noget. Lad dem tørre mellem afkogningerne.