Udsolgt

Ever green rescue balm

DKK 100,00

Universalsalve på skovfyr og vejbred 

30 ml

Gratis fragt ved køb at over 400 kr

Udsolgt

SKU: 13453 Categories: ,

Ever green rescue balm

Universalsalve på skovfyr og vejbred 

30 ml –100 kr 

Denne helende universalsalve er nænsomt skabt til at hele og blødgøre huden.

Den kan bruges til udtørrede hænder, spækkede albuer, fødder og i ansigtet inden sengetid.

Har du lidt salve i overskud på hænderne, kan du kramme den i hårspidserne, eller bruges til at få samling på kruset hår.

Salven består af udtræk på vildt samlede planter, og indeholder derudover kun naturlige og økologiske ingredienser. Det gør den fint egnet til børnehænder. og til røde babynumser.

Fyrrenåle og vejbred er begge antibakterielle, og sårhelende, og salven kan derfor bruges på småskrammer og hudafskrabninger, dog aldrig i åbne sår.

Olivenolie er blevet brugt som ingrediens i helende salver, siden de gamle grækerne  udnævnte den “Den store helbreder”.

Olie, bivoks og e-vitamin virker desuden blødgørende og fugtgivende, og styrker  hudens smidighed og elasticitet. Den trænger dybt ind og efterlader huden hel og blød.

Salven har en mild duft af granskov, og netop duften af gran og fyr siges at forbinde os med visdommen fra vores forfædre og mødre, så husk at dufte til den.

Vores produkter indeholder ikke æteriske olier, medmindre det er tydeligt anført. Det betyder at deres duft stammer fra urterne som de indeholder, samt de olier som de er udtrukket på.

Vask altid hænderne grundigt inden brug, eller brug en ren teske.

 

Ingredients:

Pine **, 

Plantain **

Olive oil* , 

Bees wax*

Vitamin E

Wildcraftet**

Organic*