Udsolgt

Hair And Scalp Treatment Oil

DKK 150,00

 

Nærende olie til hovedbund og hår.
100 ml

 

Gratis fragt ved køb at over 400 kr

 

Udsolgt

SKU: 13921 Categories: ,

Hair and scalp treatment 

 
Nærende olie til hovedbund og hår.
100 ml – 150 kr
Denne olie er særligt fremstillet til at pleje og nære en tør og irriteret hovedbund, og til at styrke og blødgøre håret.
Kløende hovedbund, særligt ved årstidsskifte, er ofte tegn på at huden i hovedbunden er tør og mangler fugt. Samtidig kan en hovedbund som producerer meget fedt, også være en tør hovedbund, som forsøger at kompenserer for den fugt som den savner.
Har du meget tykt hår, som klør når det er varmt, kan det skyldes en form for svamp, fordi varmen ikke kan slippe ud.
Denne hårolie er skabt til at balancerer hovedbundens egen fugtbalance, og bruges som en hår og hovedbunds-maske.
Den er lavet på fyrrenåle, vild mynte og røllike. Fyr og røllike er sårhelende og antibakterielle, og har begge en svampehæmmende effekt. Vild mynte virker beroligende og kølende på huden.
Planterne er udtrukket på økologisk olivenolie, som har været flittigt brugt i skønhedspleje i tusindvis af år. Man finder det første gang beskrevet i Iliaden, 800 år f.Kr. De gamle grækere brugte bla. olien til at genopbygge og fugte hud og hår, samt til at bekæmpe skæl og give håret glans.
Foruden de plantebaserede olier, er der tilføjet padderokke og brændenælderods-tinktur, begge kendt for at fremme hårvækst og forebygge hårtab. Padderokke modvirker desuden skæl, overproduktion af olie, og andre ubalancer i hovedbunden.
Hvordan bruges olien?
Hårolien masseres gavmildt ind i hovedbunden, og arbejdes helt ud til spidserne. Kan bruges både i fugtigt eller tørt hår.
Lad virke så længe du har lyst og mulighed. Meget gerne en time eller to. Du kan sove med den natten over, men i så tilfælde er det en god ide at overdække din hovedpude med et håndklæde.
Derefter vaskes olien ud med en mild shampoo. Vi anbefaler at du sæber håret ind to mange, så du får alt olien vasket ud.
God fornøjelse.
Ingredients:
Pine**
Yarrow**
Wild Mint**
Olive Oil*
Horsetail**
Nettleroot**
Alcohol 40%
Vitamin E
** Wildcraftet
* Organic
Denne olie er skabt af Rita