Udsolgt

Ritual for husrenselse

DKK 190,00

Til rensning og beskyttelse af dit hjem

Udsolgt

Varenummer (SKU): 15002 Kategorier: ,

En husrenselse kan fjerne tung stemning, skabe ro og få luften til at føles mere frisk. Når vi rydder op, gør rent og skiller os af med de ting der ikke længere tjener os, giver vi plads til nyt. På samme måde kan vi rense vores hjem ved at fjerne gammel stagneret energi, gøre plads til en frisk start og åbne op for en ny periode.

At rense sit hjem kan gøres når der er behov for det, fx ved indflytning, efter en forandring eller hvis stemningen føles tung. Det kan også bruges til at markere en overgang fx inden de to jævndøgn som en klargørelse til sommerhalvår eller vinterhalvår. Eller måske endda ved alle fire sol højtider: Forårsjævndøgn, sommersolhverv, efterårsjævndøgn og vintersolhverv.

Sættet indholder:

Hvidt rituelt lys
Sort salt
Nymåne snevand
Løs røgelse
Kul til røgelsen
Gave til husånd
Rusten søm
Husrenselses besværgelse
Beskrivelse af alle ingredienser og deres virkning

Rituelt lys

Hvide lys kan bruges som substitut for alle andre farver.
De repræsenterer desuden velvære, fred, håb og healing. Bruges til magi for forandring, forvandling og ny begyndelse.
De hører til fuldmånen og symbolisere livet, solen og glæde.

Lysene er håndlavet, skabt med intention og under ceremoni.

Sort salt

Sort salt symbolisere nymånen, vinteren og elementet jord.
Det er meget beskyttende og bruges ofte til at lægge en mur omkring ceremonielle cirkler, huse eller andet der skal skærmes. Sort salt frastøder det uønskede, uden at stoppe, de ting vi selv inviterer.
Både salt og alt sort suger til sig, så derfor virker sort salt ekstra kraftfuldt og vil absorbere fx negativitet og dårlig stemning. Det kan berolige vrede og fjerne ubehag.
Virker også som en katalysator og kan bruges til at forstærke intentioner, besværgelser og ritualer.

Røgelse

Denne røgelsesblanding indeholder urter, der er rensende. De beskytter mod negativitet, samtidig med at nære de gode energier.
Urterne kan løfte humøret, fremme livsenergi og har en blid og kærlig virkning.

Der medfølger et stk kul til ritualet

Indhold:
Cypress
Kanel
Rosmarin
Enebær
Gran harpiks

Nymåne snevand

Sne forbindes med helbredelse, ro, rensning og skaber et beskyttende lag. Kan fx bruges rundt om vinduer og døre for at rense gamle energier væk og tilføje en beskyttende kvalitet.


Kan også bruges i rituelle bade. Det vil rense din energi, skabe en grounding og ligge beskyttelse omkring dig.


Dette vand har trukket i nymånen som symboliserer frisk start og ny periode.

Rusten søm

Kraftigt beskyttende. Rustne søm har været en gennemgående ingrediens i mange af de hekseflasker man har fundet fra 1600-tallet og bruges stadig ofte i fx voodoo og hoodoo magi.
De kan bankes i jorden foran hoveddøren. Her vil de suge alt negativitet til sig og sende det ned i jorden. Eller de kan lægges under dørmåtten og forhindre at noget uvelkomment kommer ind.

Gave til husånd

Den bedste måde at holde noget uønsket væk er at have et godt forhold til sit hus og de ånder, der er i vores hjem. Ved at fylde huset med kærlighed, glæde og tilfredse ånder, er der nemlig ikke så meget plads til andet. Det er lidt som pro-biotik. Ved at pleje de gode bakterier, skabes der et godt og stærkt forsvar mod de dårlige.