Udsolgt

Kaff – Coffee Kissed Facial Oil

DKK 120,00

Kaffeolie lavet på økologiske ingredienser.

30 ml

Gratis fragt ved køb at over 400 kr

Udsolgt

SKU: 13486 Categories: ,

Kaff – Coffee kissed facial oil

Kaffeolie lavet på økologiske ingredienser.

30 ml 120 kr

Ligesom kaffe har en stimulerende virkning på vores system når vi drikker den, så har kaffeolien en stimulerende effekt på huden, og giver en frisk glød. Kaffe er rig på antioxidanter, som hjælper huden med at bibeholde sin elasticitet og spændstighed, og beskytter den mod oxidativ stress, som kan fremskynde tegn på ældning. Det høje indhold af antioxidanter, resulterer i en anti-inflammatorisk virkning, hvilket giver den en lindrende effekt på rødme og irritation i huden.

Kaffe indeholder naturligt vitamin B3, som fremmer hudens produktion af kollagen, og har en beskyttende virkning.

Bæreolierne oliven og hybenkerne tilfører huden en række essentielle fedtsyre og er fyldt med vitaminer og antioxidanter. Hybenkerneolie styrker hudens elasticitet, og evne til at regenerere celler og væv. og bruges af mange som en reparerende olie til moden hud i sig selv.

E- vitamin har en helende effekt på huden, samt tilføre den yderligere antioxidant og fugt. Den forlænger i øvrigt produktets holdbarhed, og bruges som naturlig konservering.

Normalt arbejder vi i Måneurt, udelukkende med urter  som er tilgængelige i vores nordiske natur. Vi har valgt at udvikle denne olie på udtræk af kaffe, da det er en af de planter som allerede importeres hertil i store mængder, og som har en meget omfattende sidestrøm. Den kaffe som bliver kasseret efter det korte vandudtræk, som er din espresso, er stadig fyldt med gode egenskaber. Faktisk er 99 % af kaffens næringsstoffer stadig tilgængeligt i grumsen.
I stedet for at dette går til spilde, har vi fremstillet olie Kaf, så planten kan bringe glæde, også efter at kaffen er drukket. Den dufter mildt af friskbrygget kaffe, og er udvundet på økologisk fairtrade kaffe.
Ingen æteriske olier tilsat.
Olien påføres huden i ansigtet efter rensning.
Ingredients:
Coffee Grinds^*
Olive Oil*
Roes Hip Seed Oil*
Vitamin E
*Organic
^Fairtrade
Denne olie er skabt af Rita