Udsolgt

Kropsolie, Salvie røgelse og pung -Bundle

DKK 225,00

Kropsolie, pung og røgelse

Vælg mellem lavendel eller rosentræ duft

Clear

Salvie-Olie & røgelse med kul, samlet i en pung af økologisk bomuld med håndtrykt motiv.

KROPSOLIE med Læge-salvie 30 ml.

Udtræk af vildthøstet lægesalvie, økologisk jojoba & jomfruolivenolie. Brug den gerne efter et bad på fugtig hud.
Vælg mellem aroma af lavendel eller rosentræ.

Salvieolien er aktiv mod bakterier, som kan give hudinfektioner, udløse akne- og bumse udbrud eller give hudirritationer.

Som røgelse sænker Salvieolien cortisol niveauet forårsaget af stress og har en antidepressiv effekt, dvs. det forbedrer humøret betydeligt og modvirker angst og rastløshed.

Lavendel virker smertestillende, mod fx. kramper og forbrændinger. Den har antidepressive egenskaber og en afslappende effekt på nervesystemet som fremmer søvnen.

Rosentræ virker opløftende, antidepressivt og smertelindrende og har et ry som et mildt afrodisiakum.

 

RØGELSE af lokalt vildthøstet lægesalvie 30 ml.

Tænd ild til et blad, pust flammen ud og læg det i en lille skål, eller drys flere blade over et stykke glødende kul (der medfølger), og lad duften sprede sig, Husk at lufte ud.

Lægesalvie, på Latin Salvia officinalis, salvia kommer af salvare, som betyder at frelse eller at helbrede, og officinalis er den latinske betegnelse for en anerkendt lægeplante.

Det er videnskabeligt bevist at salvieolien sænker cortisol niveauet forårsaget af stress, herunder at det har en antidepressiv effekt, dvs. det forbedrer humøret betydeligt og modvirker angst og rastløshed.

Forsøget viste også, at olien var aktiv mod bakterier, som kan give hudinfektioner, udløse akne- og bumse udbrud eller give hudirritationer.

 

Alt i denne bundle er skabt af Mette