Sale!

Kussesauna

kr. 45,00 kr. 45,00

Kussesauna

ca 45 g / 3-4 gange

 Kussesauna også kendt som yoni steam, er en ældgammel kvindeskik som har været praktiseret

 

In stock

SKU: 16710 Category:

Description

KUSSESAUNA

Brug af sædebad blødgør vævet, renser og stimulerer blodcirkulationen i underlivet.  Kussesauna kan fx også øge følsomheden ved at hjælpe blodet ud i de tynde små blodårer. Den er blevet brugt at jordmødre, healere og hekse over hele verden, til at skabe balance og heale mentale og spirituelle traumer

Introduktion

Lad en stor håndfuld urter simre i en gryde fyldt med vand og låg på i ca 10 min.
Tag gryden af komfur og placer den enten, under en stol med flettet sæde, en taburet med hul ( en sådan kan laves til formålet) eller den helt nemme, placer gryden i toilettet.
Tjek inden du tager plads, at dampen ikke er så varm at du brænder dig. Set dig godt til rette med et tæppe omkring dig, så dampen fra dit urteudtræk omfavner hele dit underliv. Du laver, så og sige, en svedhytte til din vulva. 

Du kan med fordel tilberede et urteudtræk ca. en uge op til hver menstruation, for at balancere din blødning.  Det afhjælper smertefuld eller meget kraftig menstruation, hvis blodet er meget mørkt eller klumpet, og ved uregelmæssig, eller næsten ingen blødning.
Lav ikke sædebade: under menstruation, ved feber og infektioner, lige efter fødsel eller kejsersnit (vent min. 6 uger) eller hvis du er gravid. 

Kussesauna kan også sagtens bruges selvom du ikke har en vulva. Dampen kan behandle din endetarmsåbning, øge følsomheden og er god mod hæmorider, rifter og ømhed.

Indeholder


Røllike ( styrker cirkulation i hele bæknet, anti krampende, renser bod og lever, healende energi)

Bynke (stabiliserer cyklus, hjælper mod smertefuld menstruation, beskyttende energi)

Morgenfrue (healer og blødgør væv, varmer)

Rose (blødgør, afslapper, køler, plejer og elsker din livmor)

Lavendel (Beroliger, styrker healing og blodets cirkulation)