Udsolgt

Røgelse- Resting Roots

DKK 69,00

Håndsanket røgelse til kul
30 ml

Gratis fragt ved køb at over 400 kr

Udsolgt

SKU: 16631 Categories: ,

Resting Roots

Håndsanket røgelse til kul

Løs røgelse 
30 ml
Løs røgelse brændes på kul, hvilket er en lille fin ceremoni i sig selv.

Fremgangsmåde:
Tænd et stykke kul. Samme slags som bruges til vandpiber. Placer kullet på en ildfast flade, fx en skål med sand eller salt. Når kullet er varmt og blevet hvidligt, drysses lidt røgelse på. Tilføj mere røgelse efter behov.

Røgelsen indholder:

Rødgran*
Cedertræ*
Fyrtræ*
Harpiks*

*Vildsanket
** Økologisk

Løs nordisk røgelse kontra hvid salvie, Palo Santo og Sandeltræ

Hvor den oprindeligt er hellig medicin for de nordamerikanske indianere, er hvid salvie røget direkte ind på 1. pladsen som vestens foretrukne røgelse.

Problemet med det er, at det er en langsomtvoksende plante. En delikat plante. Ikke en agressiv vækst, som meget af det betegner som “ukrudt”.  Den er følsom overfor uhensigtsmæssig håndtering, fx. når hele planten høstet, fremfor kun topskuddet. Konsekvensen af den stigende import af Salvia Apiana – vild californisk salvie, er at der i øjeblikket drives rovdrift på planten. Det betyder at vi risikerer at frarøve en lokal befolkning deres hellige urt, og verden endnu en smuk plantemedicin.

Det samme gør sig gældende ved import af gamle eksotiske træer som Palo Santo, Frankincense og Sandeltræ som alle er en del af skrøbelige økosystemer andre steder på kloden.

Derfor arbejder vi hos Måneurt med at oplyse og skabe alternativer, til velmenende, men ofte meget lidt bæredygtig spirituelle produkter.

Tak fordi du handler lokalt.

Hvis du gerne vil guides yderligere i hvordan du bruger løs røgelse, kan du se hvordan det foregår i Måneurts instagram profil, i de faste stories.